![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acelen mi Vardı?
öylesine zamansız oldu ki gidişin önümüzde daha uzun yıllar varken ben ne olduğunu anlayamadım bile bahar henüz renk vermeye başlamışken yavaş yavaş çiçekler de açacakken kırları ovaları yeşillikler saracakken acelen mi vardı? nereye yetişecektin böyle? gidince muradına erdin mi lütfen söyle? ben şimdi kiminle yürüyeceğim sahillerde? kiminle oturacağım kayalıkların üzerinde? el ele tutuşmayı çok severdim bilirsin şimdi beni bir görsen korkarsın irkilirsin sakın görme derindir hüznüm solgundur yüzüm vaz geçtim kış mevsiminden bahardan bile şimdi üşüyüp duracağım yaz mevsiminde kim bakacak gözlerime sensizliğimde? kim yüzecek sevgi dolu yüreğimde? bilmem ki ne yapıyorsun şu anda oralarda benden gidince kalmadın değil mi ayazlarda? derin bir uykuda mısın gittiğinden bu yana? *******i beni hiç gördün mü rüyalarında? ben şu anda denizlerdeki dalga olsaydım inan ki yine sahile her vuruşumda senin adını kazır dururdum kayalıklara eğer bu dünyada rüzgar olsaydım da sana aşkımı fısıldardım ömrüm boyunca estiğim yerlerdeki insanlara dağlara ovalara 19.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|