![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aklımda Yine Sen Vardın
geçen akşam üzeri toplantım geç bitmişti dışarı çıkıp baktım ki hava çok serindi Pendik'te otobüs durağında bekledim bir süre üşümeye başlamıştım ki otobüs geldi bakmadım bile gidiş nereye atladım hemen içeriye binince sordum şoföre Kadıköy'e dedi zaten benim yolum da güzergah üzerindeydi bir ohh çektim ışıl ışıldı her yer sahil yolunu takiben ilerliyorduk hızlı bir şekilde o gece yol alırken baktım ki sağımda Dragos solumda Marmara bakmaya doyamadım Adalar'a aklımda yine sen vardın sevdiğim inan ki bir tek sensin bir nefes gibi benim istediğim Bostancı'ya varınca tam Adalar İskelesi'nin karşısında otobüsten indim yavaşça bakındım sağıma soluma kararsızdım canım ah! sen olsaydın yanımda dedim kendi kendime üzülüp durdum derince en azından otururduk seninle sahilde bir yerde bir şeyler yer içerdik sohbet ederdik öylesine özlüyorum ki seni çölün yağmuru özlediği gibi söyler misin sevdiğim? bir gün bitecek mi sana hasretim? yoksa yoksa sevgili şiirim hep böyle mi sürecek ölünceye değin? 11.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|