![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yürüyüşün Karanlık Sokakları
Adım sesi Adım sesimin özlemiyle yürümek Adım sesimi karanlığa kaydetmek iç güdülerimle Adım sesli sokaklarında kadınlar toplamak ve bir suya bakarak karanlık bir kırmızıyı dilek olarak atmak dökülen şelaleye Çiğneyerek zevk almak şeytani duyguları Nefsin en zevkli yerlerine sarılarak Sevmek yeni doğan bebeğin aydınlık çığlıklarını Ana olmak gökyüzüne yeniden Gömülen benleri yudumlamak üstüne Bir çay ve sıcak Bir daha daha bir bardak Karanlık sokakların sessiz derinliğinde Almak yıldızlardan gecenin büyüsünü Bir duman tüttürmek bulutlarına gökyüzünün Kaydetmek birer birer boşalan zehirleri Korkarak sokaklarda yüreğin sesini Bütün yürüyüşlere katmak insanı ve sevgiyi Kadınlığın yalnızlığında Geçmişteki ayak izleriyle buluşmak Allahın verdiğini hissetmek benliğinde Şükretmek ve yürümek Sokak karanlıklarıyla örtmek kendini Dönmek barışa ve sevgiye Gülümseyebilmek Yeni doğacak güne ayırmak sevgiden Yeniden aşk olmak üzere Dönüşün adım seslerindeki melodilerle Adım seslerinin izinde Sokak lambalarına merhaba demek Gibiydi Kendimi tekrar sevebilmek sevgimle 13.12.2006 /LARA Nevin Kalafatoğlu Nevin Kalafatoğlu
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|