![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57926
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çerçeve
Karşımda bir çerçeve Uzun uzadıya kendimi attığım yatağın önünde Gökyüzünün mavisinden çiçeği Yeşilin en güzeliyle işlenmiş yaprağı Seramikten.. Çerçeve hediye sevgiliden Hediye, yeni bir yıla girerken verilmiş Resim sanki bilmişte, beklemiş İki siyah göz içerde Biri inciden dişleri, diğeri kiraz dudaklı bir gülümseme Göz bebeğinin en derininde Söz vermiş bir aşkın ışıltısı var kadere inat gecede Gece, tende ılık bir rüzgar Rüzgar, sarmış sevgilinin beline elini Koklamaya doyamadığın ipeksi saçlarda hayaller var Yastığımın altına aldığım resim Yolların sonunda kendime eş seçtiğim Yalnızlığı içimdeki senle, fotoğrafın anıya çalan yüzüne sürdüğüm Ne kadar gitsem nafile, Geri döndüm.. Gir içine iyice de, seramikten bak bir aşka Çatırdamaya yakın dursa da çerçevenin beyazı Renk alaca bulaca olsa da kimi yerde İçinden geçen sevda, donup kalmış Yüzyıllık bir uykuya yatmış Yedi uyurların suyundan içmişte sanki Aşkı yüreğinin mağarasına saklamış Baş ucumda mavi yeşil çerçevem Her güne aynı gülümsemeyle uyanıyorum ben Günaydınım önce sana, sonra hayata sevgilim Tenimin teninde ki sıcaklığı Yüzünün yüzüme el sürüşü Yorgunluğum kimi gün aşktan, kimi gün hüzünden belki Her şeye rağmen bugünümde iyi ki varsın demeden Aldığım nefes haram olur, harmanım sen olmadan Dokunamaz kimse bilirim bize Aşk sakladı kendini camın ardından çerçeveye İstanbul benden önce, senden önce inanır her yeni güne Kız kulesinden göz kırpan martı Sabahsız *******in ayazında fenerimin cılız ışığı Kitab-ı mucize elimde, fısıltı şeklinde dua dilimde Aşk nasıl yaratılır gör tanrım verdiğin mucizede Büzülmez yüreğim, sıkışsa da çaresizlikte Sevdiğim, Gittiğim yolları yine sana aşk ekleyerek geri geldim İçine kuşkunun yalan sözü düşmesin sakın Yüreğime senden başkasını koymadım Hayatımda ol yada olma, seçimi sana bıraktım da Kendimi gözlerinin içine kapattım Şimdi koydum çerçeveyi yerine Şöyle köpüklüsünden kendime bir kahve yaptım Fincan da sevgiliden hediye Aldığım her yudumda yaşanan zamana baktım Telve kaldı geriye En güzel dileklerle bize fal kapattım..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|