![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalp Ağrım
Beni parça parça yapan bu eylül gecesinin şahidi sen misin Ayaklarımı yerden keserken kan kusturmayı becerebilmek nasıl oluyor Yıldızlar kayıyor üstümden sen ağırlığınca gözlerimden düşüyorsun Şiirlerim kırılıyor sonra orta yerinden Kapılara dayanıp merdivendeki ayak seslerini arıyorum senmişsin gibi İlahiler geliyor uğultu halinde uzak yerlerden Eğer sensen kalp ağrım ses ver diyorum Eğer sensen hayal görmüyorsam Karanfil kokulu heyecanlar yarat diyorum Uykularım dağılıyor El pençe divan iki kelimene bakıyorum İmtihan çığlıklarım yükseklerden duyuluyor Sabrımı önce senle sonra kendimle sınıyorum Limanların ışıklarına selam ediyorum camdan Mazot kokularını soluyorum şehrin Yalın ayak ıslak yollara vuruyorum kendimi Durmaksızın fışkırıyor içimden kanayan senlerim Bu nasıl aşk, nasıl tutku Yine çıkmaz sokaklarımda seni buluyorum Peki ya sen kalp ağrım Yaslandıkça neden eğiliyorsun Sonbaharın karanlığına bırakıyorsun beni kuytularda Peki ya sen Neden Kaçmalarına kendin takılıp düşüyorsun Kanayan dizlerini öpen yine benim sevgim Boy boy sen varsın panolarında şehrin Çaresiz bir zehri içer gibi seni izliyorum Sensin ağır ve ağrıyan yanım Buruk bir kemanla ağladığım Kahramanımdan yola çıkıp bazen kahırım olan Sensin sevdalım Eğer sensen diyorum yanılmıyorsam Satır arası bir cümle yaz geceme Zaten gönüllüyüm aşkına yenilmeye Kazandın bak yine Hiç bir gün olmadı kaybettiğin Yine el pençe divanım gözlerine Niye sesini arıyor kulaklarım Duvarları kırıp çıkmak isteyen bir hırçın mı var içimde Göz kapaklarım set olmuyor yaşlarına Kirpiklerim giyotin misali bölüyor tuzları her seferinde Yarısını sana bırakıyorum ağlamışlığımın Soğuğa teneke bir ateş yaktım gecede Yolları tutum köşe bucak var gücümle Sensen sevdiğim Sensen aşk diye bildiğim Derken Ses verirsin, gülümsetirsin zift karanlığı geceye Eylüle biçare Zamana divane İlelebet tapınası bir sevgide kalıyorum işte Bunu sende bilirsin benim kadar Bıyık altı bir gülümseme tak yüzüne Gururlan şöyle Ölsem dudağımda kalsın istediğim gülümsemem Varlığına şükreden yüreğim Her şeye rağmen yanılmadım dediğim Sensin işte Sanadır unuttuğum yerde başladığım yeniden sevmelerim
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 9 (0 üye ve 9 misafir) | |
|
|