![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Küçük Kardeş'e
Canımsın sen benim Yolların sonu, dünyanın ucu Yada en dikenli sözlerin siperi Her neyse baş edilmesi gereken Canla edilir elbet Canımsın ya benim Küçük kardeşim, Hırçın ve deli yanınla yanımda olduğun Kendi sözüme söz eklediğim Tek bir nefes için dünyalardan geçeğim Kardeşimsin benim Hep başa saran bir güvenle sığındığımsın Şimdi bu gidişler acıtıyor belki Az biraz geçmiş izlere dokunuyor Başımı yasladığım omzun çöküntüsünü de ekle Yalnızlığımsın bugünümde Olsun be canım Bilirim duaların da varlığın da Dünyanın öbür ucunda kendi hayatında da olsa benimle Ben senleyim şartları zorlayan bir çabayla İstediğin yerde eskisi gibi şarkılar söyleriz cama vuran yağmurlarda Yada kol kola yürürüz taksim vari Arnavut kaldırımı yollarda Sonra bir el sallarız biter her şey Hayat ikimize de sunmaya devam eder mucizelerini Bittiği yerde yürek yine bağlar bizi Kan çeker deli deli Dağıtırız sonra şehirleri Küçücük ellerimize sarılırız yine Büyürüz doğduğumuz yerlerle Canımsın sen benim bunu bil Küçüğüm, kardeşim, her şeyimsin Yolun açık, yüreğin aşkla dolu olsun Gittiğin yerleri yabancı sanma Sadece gülümse, Baktığın yere eşlik ederim seninle..
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 7 (0 üye ve 7 misafir) | |
|
|