![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ar Oldu
Uyandım uykulardan canımın feryadıyla Çektiğin acıların yüreğimde kor oldu. Hep şifalar dilerim Allah’ımın adıyla Tüm bunlara alışmak inan ki çok zor oldu. Bana verdiğin haber ciğerlerimi yaktı Kolun kanadın kırık bunlar da beni yıktı Yüreğimden vuruldum olay canımı sıktı Sessiz geçen anlarım sanki ahu zar oldu. Gelmek istesem sana yakın olmaz uzaklar Kurulmuş yolumuza bilinmeyen tuzaklar Silinir mi sandın sen, yürekteki ezikler Karardı bak gözlerim, bütün renkler mor oldu. Yiyecek ekmeğin var hem oğlunla kızınla Yaşanacak günün var ak alnında yazınla Eşin, dostun, kardeşin, elindeki sazınla Söylediğin türküler halaylarla bar oldu. Ağlıyorum burada iki göz iki çeşme Beni teselli etmez telefonda görüşme Zamanla inecek gör, vücudundaki şişme Senin yanına gelmek artık bana ar oldu. Yalvardım durdum canım Yüce Allah’a kadar Minnettarım tabipten genel cerraha kadar Yağmur oldu gözyaşım gece sabaha kadar Şu koskocaman dünya neden bize har oldu. Şimdi daha dikkatli sabırlı olmalısın Sevenlerin gönlüne ay gibi dolmalısın Üşüyen yüreklere mutluluk salmalısın Bülbüller ağlaşırken gülüm Gülizar oldu. (Kırklareli – 22.01.2008 – 05.14) (Teşekkürler Gönül Dostlarım) Seni düşünürken ben hayale dalıyorum Senin varlığından ben gücümü alıyorum Yollar var aramızda hasrette kalıyorum Uzaklardaki yürek şimdi sana yar oldu.....................İbrahim Coşar Ne desem ne söylesem imdadıma yetişmez, Büyütttüğüm umutlar yüreğime katışmaz, Onca hayal etsem de şu ellerim tutuşmaz, Şubatın şu ayazı sevdalara har oldu.........................Mustafa Çelebi Çetinkaya
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|