![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İhtimalleri Sevebilmek Seni Sever Gibi
İhtimallari sevmeyi öğrendim seninle birlikte, Gelebilme ihtimalini, sevebilme ihtimalini Sevdim be, sevdim diye haykırabilme ihtimalini, Seviyorum, seveceğim diyebilme ihtimalini, Siyahi bir gecede, köşeden çıkıp gelebilme ihtimalini, Her kavgamızdan sonra, kapıyı çalıp, Ben geldim diyebilme ihtimalini sevdim, Takvim yapraklarını tek tek yakarken, Bir sabah senin sesinle uyanabilme ihtimalini, Rüzgara tutulmuş yaprak gibi, aşkla titremen ihtimalini, Sonra güzlerini, sonra kışlarını sevdim, Yüreğimin meydanlarında çıkardığın isyanların, Kanlı ihtilale dönme ihtimalini sevdim, Ve bir gün gidiyorum dediğinde, Acı çektirmemek için, beni vurma ihtimalini bile sevdim. Ama sen öyle zalimdin ki, hep elin tetikte bekledin... Ben senin beni öldürme ihtimalini bile sevdim, Toprak toprağa karışırken, Arkamdan ağlaman ihtimalini de sevdim. Yaşarken dökmediğin gözyaşlarını toprakta kucaklamak için. Ben sensiz ölüme gitme ihtimalini de sevdim, Bir tek sevmediğim dönekliğindi, bir onu sevemedim! Eylül GÖKDEMİR...02.02.2007 Eylül Gökdemir
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|