![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BABAMIN ŞİİRİ/ Hayat Yolu
Meçhul bir yoldan geldin dünyaya Çocukluk çağın geçti güle oynaya Yaş on sekiz başladı delikanlılık Damarlarındaki kan hızlı ve ılık Hayat önünde toz pembe Bilemezsin yolun sonu nerede Dizde derman çok,akıl yok serde Kolay,kolay açılmaz gözündeki perde Farkına varmadan geçer ömrün Sanma ki her zaman genç kalacaksın İnan ki açık değil kapalı gözün Gün gelecek sende uyanacaksın Gelince zamanı açacaksın gözünü Heyhat derman terk etmiş dizini Belirecek önünde kapkara bir perde İş işten geçti göğüs germelisin gama kedere Ömrün geçmiş olacak Saçlarına yağınca kar Aynalar yüzünü tanımayacak Sana da gelecek dünya dar Soracaksın Allah’ım benim mi bu yüz Rengi soluk anlı kırışık Ben miyim bu zavallı adam Beli bükük kolu kırık Yazık oldu beyhude geçen ömre Neden,nasıl düştüm bu hallere Hani gençlik nerde kaybolan yıllar Uzak durun benden uzak durun aynalar Kul oğlu tabiat kanunu bu boyun eğeceksin Hayat bilmecesini sen mi çözeceksin Sanma ki dünyanın sırrına ereceksin Unutma topraktan geldin toprağa gideceksin
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|