![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adam Düşünerek Uyandı Yılanlı Uykusundan
Kim sevmez doğduğu yeri Hele karnı doyduysa Bağbanı olduysa salkımların Sevdalandıysa üzüm tadında Bir de uzandıysa toprağına boylu boyunca Yollarında hayatımı sektirdim Çakıl taşlarında umutlarımı Göğsümü yardı dalgaların Turuncunu içtim yeşil dalların Dutların lezzetinden düştüm Ağaçların sızısı aktı yaramdan Anamdan ayırmadım seni Sevgini kendimle büyüttüm vatan Kötücül rüyaların şavkı vurdu ellerine Kara günler seğirdi gözlerimde Evde çoluk çocuk aç mı kalacak Loğusa kadınlar sütten kesildi Bu neslin dişleri siyah mı olacak Top sahalarında kustum ateşimi Küfürlerimle dövdüm kendimi Her yuvarlak dünya gibi Haykırarak savurdum tekmemi Kıvrandı bağrında bozyılanı Anamdan emdiğim süt ağzımda acıdı Dizgine gelmez oldu korkularım Otlaklarım kuruyup sarardı Gayrı uyku tutmaz bu sancı Erenler istihare yatsın Tımarlansın öfkenin sağrıları İlahlar koşuma hazır Yayından çıktı bu kaygı Sabah olmuyordu horozu ölü kümeste Azaptan aşka geldi şeytan Değişti kavganın yüzü Peşimde izi sürülemez bir çift sansar Bileğim kuvvetten düştü Kaderim çağdaş bir envanter artık Gürzü toprağa gömdük çoktan Ecelim uydudan göründü Cesedim fotoğraflara gömüldü hiç yoktan Dayanamadı Dur dedi bozyılan Davrandı rahatından Toprağa akıttı kendini Ayrıldı adamın bağrından Ve adam düşündü Ve gitti yılan Adam düşünerek uyandı yılanlı uykusundan
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|