![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *Beklentimiz Yok, Hâşâ.
Ben sana gülüm demem, gülü bülbül hırpalar Hakikate kilitli, dillerimiz bak bizim. Çörek olmaya kalkar istifteki arpalar Çöpçüler uğramasın, meydanımız pak bizim. Kimse yorum yazmasın, kimse bizi övmesin Yüzümüze överek, arkamızdan sövmesin Bizi yaradan sevsin, aradanlar sevmesin Meşhur olmak kaygımız, beklentimiz yok bizim. Sevdan yürek yarası, bunu bir Mevla bilir Kokusu farklı onun, kal-û belâdan gelir Bilirsin ki; bu gönül işaret etsen ölür! Sevenimiz yoksa da, sevdiğimiz çok bizim. Sen gittin yıllar oldu, yüzüm gülmedi inan Var mıdır sevdasına bende içlice yanan? Sen arzu etmesen de geliyorum ben canan Bir yarımız açsa da, bir yarımız tok bizim. Per perişan haldeyim, doğrulmaz belim benim Hayırsıza “hoş” dedim, kırılsın elim benim Bugün bir dostu kırdım, tutulsun dilim benim Sözümüz dosta güldür, vefasıza ok bizim. Dere sudan habersiz, rehber yönden habersiz Sevgi senden habersiz, saygı dünden habersiz Ben akıldan habersiz, akıl dinden habersiz Yeter üç beş inanmış, olsun bu yüz ak bizim.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|