![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *Ölü Sızlar Sağ İncinir..
Kara günde kara taşa yaslanır Ölü sızlar, sağ incinir, yüze ne! Karlı dağdan sevdiğine seslenir Derdi derin, siğ incinir, bize ne! Gece garip, gündüz hüzün, düş yetim Bülbülleri güle salmak niyetim Serde sevdam kazanlarda hasretim Yemek gancır, yağ incinir, köze ne! Güvenilir olmuyorlar başlarım Gönüllerde bahar olmaz kışlarım Güneş kadar parlak olmaz düşlerim Çakal gezer, dağ incinir, hazza ne! Göğün yüksek dallarına hoplarım Yıldızları teker teker toplarım Bıçağımı gölgelere saplarım Balık ağlar, ağ incinir, naza ne! Yaslanırım, yarda türkü dinlerim Tan yerine kan sızınca inlerim Buz altında kalır kardelenlerim Düğün, dernek, yuğ incinir, kıza ne! Aklım almaz, aklım aşar aklıma Gül muştulu çağlar düşer aklıma İdraki zor, aklım şaşar aklıma Zaman sancır, çağ incinir, yaza ne! Can evime düşen cemre aklıdır Güz yurdunda düşler pişer, haklıdır Son menzilde gökçe muştu saklıdır Sancak düşer, tuğ incinir, öze ne!
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|