![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Ben
BİR BEN Kimi bakmak için aldığı açtan Yerindi de bir ben yerinemedim Çoğu yaşadığı sürece suçtan Arındı da bir ben arınamadım İsa senin için gerildi puta Gömdüler koymadan belki tabuta Kimi senin için çula çaputa Büründü de bir ben bürünemedim Mürit oldum dergahına girince İsmini andım secdeye varınca Sana taşın üstündeki karınca Göründü de bir ben görünemedim Herkesin hakkını yedirdin bir hoş Sevdirdin sevenin gözünde yar hoş Rızkını kumarda verdiğin sarhoş Yarandı da bir ben yaranamadım Hazır görevini kullar yapmaya Yapmayanlar başlar dinden kopmaya Şeytan senin için, sana tapmaya Erindi de bir ben erinemedim Habeşistan da öldüler Kenya da Yıl değil, ay yaşayamaz, gün,yada Cansız yarattığın, her şey dünyada Barındı da bir ben barınamadım İzin vermesen de yerler nedense Yemeyene ahmak derler nedense Verdiğin afetten, şerler nedense Korundu da bir ben korunamadım İnanmam ki mucizene derlerde Dua okur görsün diye körlerde Senin için yobaz kullar yerlerde Süründü de bir ben sürünemedim Ahmet Canbaba
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|