![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *****Yamadım Ayrılığımı******
Sen içebildin mi ayrılığın şarabını Ben içtim bu günde Bak sarhoşum yine. Hiç bir acı çekmezcesine Bu günde kestim bir parça sensizlikten Yamadım sevdama... Elimde avucumda ne varsa satıp üç kuruşa Gurur aldım Onur aldım Ağladım,ayıplanmadım... Sen doyabildin mi ayrılığa Daha ne diye aramazsın,sormazsın beni Bak ben hala beklerim seni Gözlerim yollarda arar seni Kulağım telefonda Senden bir haber bekler. neyleyim ki şimdi söyle Bak bu geceden de kestim ümidimi yamadım yine sensizliğime. Yaşanaca çok şey var aslında Dönüpte bakarsan ardına. Ne ben sana doydum Ne sen bana. Ne olduğumuzu bile bilmeden Ayrılıktan kestik Yama yaptık aşkımıza... bak çıldırmak üzereyim yine patlayabilirim,çığlık çığlığa Ağlayabilirim. Dolup taştım diyebilirim sensizlikten Yeter,yeter derken Bak sigamdan bir ateş parçası kestim Ve yama yaptım yüreğime... yokluk bir yandan,dert bir yandan Sensizliği hiç çıkarmadan aklımdan. Nelere daldım balıklamasına bilsen Kaldıramayacağım bir yükün altından. Yine senle hayallerim Yine senle düşlerim Ama gel gör kabul edişten kestim yama yaptım mecburiyetlere, Boyun eğişlere... sana doğan bir güneş varmı şimdi benim güneşlerim küs bana. Doğmuyor sabah olmuyor. Gün penceremden bakarken İçime senin kokun dolmuyor. Ama yinede her şeye rağman ben Şiirlerimden kestim seni Yama yaptım kalbimin en güzel yerine... Ayrılığı kestim,hayallerime yamadım, Hayallerimden kestim,yokluğuna... Birleştirdim bir yerlerinden gidişini beni terkedişini Haber vermeyişini, Yamadım inan bu gecede Umutlarıma. belki bir gün kapımı vururda Dönersin diye bana...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|