![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adana'da Sana Bakmak
yolların taştan ama yüreğin pamuk gibi güneyin incisi sen kağan'ı çıkardın baştan kağan esmer kızlarını yılmaz güney'in umut'u sarı sıcak gülüşlüm kör kemal'in ince memedi orhan kemal'in cemilesi seyhan nehrinde kaybetsem kendimi doyamam pamuğuna turuncuna sokaklarında ne çok emekçin var güzel adanam toroslarda meçhul bir çam ağacının saadetidir ellerim adana içinde bir yaralı oğlan arşınlar ağustos cehennemini sevdiği gibi yarini adana da daracık sokaklarda yitirdim yarimi toz toprak yollarına çul serdiğim adanada damda güvercin uçururlar sanki göğnümden yari kaçırırlar ben çiğdem çiğdem özlem özlem songül songül kurarım kendi dünyalarımı mahalle düğünlerinde adanada kamyoncular çeyiz taşır genç kızlar hayallerini taşır adanada salça yapar kadınlar kan kırmızı yüreklerini saçarlar evlerin ne güzel adana kutu kutu mahallelerinde damlarında uçutrma uçuru çocuklar mektup yollarlar ilk aşklarına canım adanam aşklarımın tek evsahibi kasım gülek köprüsünde durup trenleri izlerim sanki senin gidişini gelişini izlerim adanada trenler katar katar umut taşır el sallar güzelim istasyon evleri adanada ne çok kebapçı var tablada şirin mi şirin aşk nakışlar gibi ustalar hünerli ellerinde binbir bereketli adanam içinden çıkamadığım aşklarımı bir senle paylaştım vurdum yüreğimi daracık sokaklarına
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|