![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Halim Yok Ölmeye Sensiz
damla damla sağdım bakışlarını güneşten bak tek sağdıcım yalnızlık ölümle kurşuni serseri bulmacalardan hayır yok ömrüm dönmedolap neşesidir aşk tut onu içinde kalkıp bak bir sular çekilmiş mi göğünden denizimizin bizi biz yapan tek farklılığımız bu hırgürsüz habersizce sarılmamız umutsuzluktaki arayışa çok anlayışlı öleceğim bu kez söz tanrı sokaksız komasın bizi ev istemez aşk dolaşsın karanlık ağaçlar suyu sever ben kıskanırım tutkuyu seni sevmemdeki tek mantık bu hayatın sürmesi yollar boyu yolculuk özlemli bazenli de olsa uzaklığındaki kekre acı resmettim beynime bağlanmışlığımızın şarkısını yok diyemem sen varken ayrılığın varken ölümden öte bir köy çıkrığı sensin içimdeki dipsiz kuyunun yalnızca senin ellerin ellerinin endamı ellerinin yarattığı nüanstır ağlayışımın tonu kırsal bir içlenmeydi belki üstükalsın yapıyorum ayrılığa sensizliği be gülüm dindirmeden serapsız bir ölümün heveskar yalnızlığını sensiz ölüm de yalnız bense yorgun ölmeye bile halim yok ölmeye sensiz bu ara nağme bitecek ışıkları sönecek yeryüzünün ilk sabah kuşlarının çığlığına yakın dinecek anlamsız bu anlam şarkılarımız bakacak bize bir pencereden canhıraş sokak sokak aradığımız o ölgün ışıklı biz yine bulduğumuzu zannedeceğiz içimizdeki kurgusal tortulu o aşkı evler kendine gelecek birden evren bu defa yalnız ikimiz için aydınlanacak sevgilim her zaman yanıbaşımızda aradığımız ölüme yedeklediğimiz şarkılarımız açacak bir gül gibi bakışlarımızdan sen taze bir ayrılığı konduracaksın gülüşüne bense o şarkının sözleri olacağım tüm evrene sadece adını haykıracağım henüz henüz acil acil bakışmalı sağa sola çocuksu korkulu utangaç ama neftî arzulu
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|