![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() -Akşam Sensizliğin Adı
bak hele ufkun sevgilisine bak hele bak hele ışıkların aşığı dağlara bak hele soyunmuş gelinliğini yine bahar umudunu bağlamış gözlerine gözlerime konuşlandırdım gönlümü gözlerinden bahar solusun diye ne umutlar bağladım bir bilsen ne umutlar göz yaşlarının karıştığı yağmurlara ab-ı hayat içmek dileyen canlar göz kırpıp durmada bulutlara yolumu bilmiyor mu demiş sevgili bilmiyor mu döşediğim merdivenleri o nasıl vuslat hevesi öyle o nasıl susamışlık acıkmayı bilmiyor mu acıkmayı o nasıl aşıklık? ah işte geliyor akşam akşam sensizliğin adı sessizliğin adı akşam ve kopkoyu bir kimsesizliğin çiyden bile incinir bilirim teni dokunma gözlerinin yeşil süsüne akşam kurbanın olayım usul dök karanlığı yarin üstüne artık gelmiyor mu demiş sevgili sevmiyor mu demiş artık seher çağında açılacak şişe ve şaraba benim katık körkütük sarhoşluklar istemiyor mu şöyle uçup uçup gitmeler yedi kat göğe beklemiyor mu elimizden mezeler yoksa hala bilmiyor mu: koynumuzda uyumanın adı sarhoşluk ah işte geliyor seher seher cana gelmenin adı varolmanın adı seher ve sonsuzluğa erebilmenin…
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|