![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah Guzel Cocuk
yine telasli kelimelerle basin dertte ah guzel cocuk uslanmadi yuregin ya gecmisinde takili kaldin ya da unuttun busbutun aynalari bosver biraz cevren senden akanlarla dolu biraz kendinden kendine bak ah guzel cocuk ozledim de seni sevmelerin hala korku dolu mu hala icindeki deli kadin yasiyor mu hala cocuk utanmalarinda yasattigin coskun duruyor mu ah guzel cocuk konusmayali cok oldu seninle hala susuyor musun hala seni baskalarindan mi dinliyorsun ah guzel cocuk seni senden baska kim bilir ki beni bosver sil bir kalemde telasli bir aninda elim degdi biraz sana kaybolmuslugunda kucuk bir isik bile degil belki yankisiz bir isliktim sadece ah guzel cocuk cok sevebilirdim seni hala sorguluyor musun gidislerimi hala saskin misin anlamadin daha degil mi seni sevdigim icin gittigimi ah guzel cocuk uzaktan soluyorum dusuncelerini hala bulamamissin kendini canini acitanlar hala yanibasinda en cok da kendi parmaklarin parmaklarin ki ruhunda en cok izi olan ah guzel cocuk hala anlamadin degil mi senden baska kimse yaralayamaz seni senin kendini yaraladigin gibi hayat oyle basit ki guzel cocuk arama telasli kelimelerde gercegi senin basitliginde yatiyor butun cevaplarin ah guzel cocuk hala yanaklarin kirmizi mi hala guzel bakiyor mu gozlerin hala sinmis mi ruhundaki oksuz cocuk saclarindaki sicaklik hala kayip mi kimse oksamadi mi sacini guzel cocuk hic dinmeyecek degil mi ruhundaki o sevgi yoksunlugu ah guzel cocuk vaktim olsaydi keske keske saclarina dokunsaydi avuclarim simsiki sarilsaydim ozlemlerine anlatabilseydim sana yasamin guzelliklerini ah guzel cocuk keske keskeleri yasamayacagimiz anlarimiz olsaydi
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|