![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dokun Yuregime
Dunku beni bir yana birak Bugun yeni bir ben var Seninle yenilenen Seninle sevinci buyuten Birak eski soylediklerimi Eskiye dair ne varsa sensiz Eskiye dair ne varsa dokunussuz Bak seninle buyuyen bir yeni ben var Seninle daha cok gulen yeni bir ben Ozum kelimelerimde Dokun bak Ogreneceksin beni sozcuklerimden Haydi dokun biraz daha Beni benden ogrenirken Bak kelimelerimde kendine de dokunacaksin Sabaha benimle mi uyandin Sayfalarda sozlerim mi sana gunaydin diyen Bak yeni sozler geliyor sana dair Haydi birak sabahki beni Simdi senin sozlerinle daha cok buyuyen bana dokun Haydi soyle gulumsemelerinin sahibi benim Haydi soyle icindeki cocuga dokunan benim Haydi bendeki sozleri de cal Calip sakla kendine Haydi sozlerimizde buyutelim birbirimizi Bir yere gec kalmis gibisin Sabaha uyanan ellerinde bir eksiklik mi var Ben burdayim oysa Daha baslamadi hic bir sey Daha gec kalmadik hicbirseye Zamani biz yaratacagiz yeniden Bastigimiz topraklari biz yesertecegiz Zamani bak tutmusum elimde Bak durdurmusum gecen anlari Gulumse yureginde gec kalmisligi silerken Bitiyo rmektubum Bitmezken henuz sozlerim Ama bilirim yeni sozlere bekleyisin vardir senin Yeni dokunuslari ozlemissindir Haydi dokun bana sozcuklerimde Haydi dokun kendine bendeki sende…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|