![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Duslerimde Gorurdum Seni
Duslerimde gorurdum seni Kumsaldaki ayak izlerinden Sicakligina dokunur Akardim dalgalara durmaksizin Ruzgara verirdim saclarimi Ellerinin degdigi her tel Bin yildiz dogurur Oyle dolardim ayisigina Yakamozlarin dansina katardim seni Bir yengec gecerdi usulca yanimdan Sessiz, izsiz, kipirtisiz Sevdam gibi Bendeki sen gibi Ve sonra cildirirdi dalga Delirir ruzgar Akardi daglar maviliklere Ciglar duserdi bulutlardan Arzum gibi Duslerim gibi Sana ozlemim gibi Seni beklerdim sabirlari tutusturup Hani seni bilmeden bildigim o zamanlarda Yastigimin sicakligindan buyutup *******e savurdugum o sevismeleri O sana sarilmalarin yanginlarini Teninde duslere daldigim hasretlerimi Bakislarinda Bende Nefesimde Yasatmak icin Beklerdim ozlemleri arzumda kivilcimlayarak Sonra bir marti kanadi degerdi pencereme Isikli bir ciglik dolardi yatagima Durmadan sen akardin gunesli sabahtan Yuzume uyanikligi carpan serin su gibi Kahvaltimdaki sicak cay gibi Gazetedeki umutlu bir haber gibi Kapimi calan sevincli komsu cocugu gibi Hep bende yasamis ben gibi
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|