![]() |
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57939
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
* Saklambaç (Sümeyye Kıza)
SÜMEYYE KIZA ARMAĞANIMDIR... Dün Dünyadaki en fakir gün Sen olmadığın içün ... Dün Hani saklambaç oynadık Ele vardık el ele Hani önce ben saklandım sen yumarken gözlerini Gözünü açar açmaz buldun ya beni Koymuş gibi elinle Beceremedim sandın iyi saklanmayı İyi saklanmayı değil Saklanmayı becerememiştim oysa Uzaklaşamamıştım senden Sen sayarken Ağacın arkasından öylece izlemiştim seni Sesinin ritmine daldım Ve öylece kaldım Ta ki 'Sobe' diye bağırana kadar sen ... 'Sıra sende' dedin 'Yum gözlerini, açmak yok ama' Yok ha Peki nasıl 'Otuza kadar sayacaksın' dedin Otuz yıl hüküm yedim sandım 'Haydi' dedin Neden? Ben nasıl izleyecektim seni bakmadan 'Haydi' dedin gene, kırar gibi kalemi Kırıldım ben de kalem gibi Ama kırmamak için seni Kapattım gözlerimi Bir... İki... Üç... Dört... Beş... Hay Allâh, ne zor imiş bu oyun Ödüm kopuyordu uzağa gideceksin diye Altı... Yedi... Sekiz... Dokuz... Yok, olmayacak böyle İyisi mi açmalı gözleri Ama Ya kırılırsa kalbi on... Onbir... Oniki... Açtım Açmıştım Dayanamamıştım özlemine Hızlıca döndüm arkamı Yoktun, kaybolmuştun Yitip gitmiştin avuçlarımdan Gözlerinde yiten gözlerim gibi Yoktun, kaybolmuştun Şuurum gibi, aklım gibi Dermânı gibi dizlerimin Kaybolmuştun Nasıl bulacaktım ya ben seni şimdi ... Yüreğim sende kaldı, sende kaldı Varamadım saramadım Eremedim göremedim Bilemedim gülemedim Ağlayamadım ... Ağlayamamıştım Gelmedi aklıma ne ağlamak ne de bağırmak 'Sevdiğim kız neredesin? ' diye sustum Varamadım, eremedim, bilemedim Yitti şuurum, gözlerim gibi Gözlerinde yitik ... Öylece uyanmışım solumdan Yastık ıslak, göz ıslak Sonra sağlam bir 'elhamdulillâh' Sağa dönüp tekrar uyumak istedim Ama Cesâret edemedim Belki tekrar saklambaç oynarız diye
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|