![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sorular
Üflenen bir nurum ben, Galû-belâ’ nın bağrından çıka geldim. Bir nutfenin düştüğü döl yatağı Abdestsizken kirlendim Daha gün doğmamıştı güne Gecenin sessizliğine istemeden itildim... Çığlığım yalarken duvarları Soruyordum: “ Geldiğim yere nasıl dönerim” Emekledim, süründüm, Sordum dilim döndüğünce: “ Galû-belâ nerede” Süslü oyuncaklarla, pandomimlerle oyaladılar beni Dediler: “Kes sesini” Hani benim de hoşuma gitmiyor değildi Bulaşmıştı bir kez dünyanın tadı dudaklarıma Sorularım değişti. Nerde zevk? Nerde heyecan? Nerde para? Karıştırdım iyiyi kötüyü yol ayrımlarında Loş odaları seçtim, Kıvrak rakkaselerin zevk pınarlarından içtim, Yoldum güvercin kanatlarını, Denizlere bıraktım balıkların kılçıklarını, Bulutları yardım, Yağmurları topladım, Özünü sömürdüm toprağın. Kazandım... Kazandım... Kazandıkça merhametin boğazını kopardım. Şimdi yine emekliyorum Galû-belâ görünüyor karşıda Yine sorular birikiyor dilime. Korkuyorum sormaya “ Geleyim mi? ”
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|