![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk ve Dans
Gel artık, gel ki….......... Beklemelerim firarda şimdi Sen gelmezsen Ben gelirim içimde arzuların dansıyla Etrafımda özlem tangosu, bire bir gözlerim harekette Hadi yaklaş, yakınlaş bana Uzak kaldığım her an için sarıl, sarıl bana Öyle bak ki……. Kaçınılmaz sabırsızlığımı anlasan Hadi anla, Anlatsana bana, yüreğimin dizginsizliğini Anlatırken, kollarında yaşa beni Her adımlar dönüşleri getirsin yeniden Gör artık, gör ki………. Tahammül sınırım tükendi şimdi Sen görmezsen Ben hissettiririm göremediklerini, yavaş yavaş Yüzümde hasretin yılgınlığı, an be an arttıkça Hadi gül, gülümse bana Özlediğim her gün için sev, sev beni Öyle sev ki…… İflah olmaz duygularımı açığa çıkarsan Hadi çıkar, Söylesene bana, umulmaz bir akşamın rastlantısını Söylerken, tanıştığımız o anı yaşat bana Her hatırlayışlar vuslatları bitirsin yeniden Kaçma artık, kaçma ki……… Kızgınlık derecem arttı şimdi Sen anlamazsan Ben anlatırım anlamadıklarını ağır ağır Bedenimde çözümsüz kıvranmalar, gün be gün kayboldukça Hadi dokun, dokun bana Tükendiğim her ay için hisset, hisset beni Öyle hisset ki….. Vazgeçmelerim için elzem olsan Hadi ol, Bak bana, görürüm asil duruşun utangaç bakışlarını Elzemken, kollarımda aşkın dansını et benimle Her dans edişler ayrılıkları bitirsin yeniden Gel artık, gel ki……… Sensizliğim yeniden depreşti şimdi Sen istemezsen Ben bulurum seni Hadi tut ellerimden, öyle tut ki……. Kaybettiklerimizi geri getirsen Hadi gel, Sevişmelerin döngüsü çağırıyor birer birer
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|