![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57929
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bana Sevmenin Nasıl Bir Duygu Olduğunu Öğrettin
*******i ay gündüzleri güneşim oldun Beklide sonbaharımın ılık rüzgârı sendin İçimde anlamsız bir duygu vardı Bütün dertlerimi bir kenara atmam gerekiyordu Seni düşünüyordum, Seni ilk gördüğüm andan beri sevmiştim Kömür karası gözlerine öylesine bağlanmıştım ki… Anlatamamam Hayaller kuruyordum, Belki mutlu bir yuvanın hayaliydi Belki de mutlu bir yaşamın İpek saçların öylesine güzeldi ki, Seni herkesten kıskanırdım Çok mutluydum hayatımın en unutulmaz anlarıydı o günler Bitecek diye korkuyordum Endişelerim de haklıydım Çünkü her aşk bir yağmur damlası gibi Eğer kaçamazsan ıslanırsın ve büyük aşkın son bulur Ben o yağmur damlasına yakalanmamak için çok uğraştım Sonunda yakayı ele verdim ve apansız geldi ayrılık Önce; Gözlerimden iki damla yaş geldi O an ne yapacağımı bilemedim Benim gönlüme bir güneş gibi doğmuştun Ve bir güneş gibi batıyordun Bana hep sevmeyi öğrettin Öğretmediğin tek bir şey var oda ‘’Ağlamak’’ Nasıl unutursun! Hiç düşünmedin değil mi? Acı çekmeden acı çektirdin bu zavallı gönlüme Belki de sana teşekkür etmem gerekiyor Çünkü; Bana sevmenin nasıl bir duygu olduğunu öğrettin Metin Mungan
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|