![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57930
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dilberim
Anlıyorum seni ve düşlerimi Aslında seni düşünmek bile Beni mutlu ediyor biliyor musun? Ve beni düşündüğünü bilmek Yanımda değilsin yokluğun içimi kemirse de İçimdeki hasret, bu özlem dolu yüreğim seni sayıklıyor Hep *******i Gönlümde sana ait bir kalp var Merak etme ona çok iyi bakıyorum Her geçen gün sevgimden ona fazlasını veriyorum Ama yanımda değilsin dilberim Özlemin Hasretin bir çığ gibi büyüyor etrafımda Durmadan bana söylediğin o şarkıyı söylüyorum Her seferinde daha bir keyifle söylüyorum Ve ben seni hayal ediyorum İnsanlar Deli diyor bazıları da Âşık Ne derse desinler umurumda olan sadece sensin Seninle ben çok mutluyum, hayallerim de sen varsın Sen olacaksın uyurken aklımda Uyanırken de dilimde adın anılacak Bir gün daha seninle başlayıp bitecek Sana verdiğim o kalbe çok iyi bak Ağlarsa bir gün gözleri yaşlı kapında Ona gönlünden bir teselli Kalbindeki şefkatten bir yudum su ver Ona çok iyi bak dilberim Çünkü o sana çok iyi bakıyor ve seni çok seviyor Metin Mungan
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|