![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Gelsen
Bu akşam seni arıyorum yine Etrafıma bakıyorum acaba sen misin diye Ama sen yoksun hiçbir zaman hiçbir yerde Radyoda ikimizin şarkısı çalıyor acır bir halde Ama acımıyor felek bana bu akşam yine Telefonum elimde; çalar ümidiyle Her çaldığında ismini haykırıyor dudaklarım Pınara benziyor yine bu akşam gözlerim Bir ses duyduğunda hemen pencereye bakıyor Belki görürüm ümidiyle yaşıyor gözlerim Yüreğim kin kusuyor hayata Nerede gönlümün neşesi diyor yukarılara Ve patlıyor bir volkan gibi ta yukarılara Acımıyor, acımıyor kader banan Yine gözlerim daldı ta uzaklara Maziye indi bir perde Seni hiç gözümün önünden ayırmadığı gibi Tahammülü yoktu gözlerimin haykırıp seni kaybetmek gibi… Acıyor bu açtığın yara artık çok acıyor Pencereden bakıyorum hep sana Acaba seviyor mu? diyor şeytan kulağıma Acaba sen buralarda yokken özlüyor mu? Seni Hayata küsüyor mu? Sen ağladığında… İstiyor mu? Seni yüreğinin tahtalarına Bir gelsen Seni gönlümün saraylarında ağırlarım ömür boyu Bir gelsen Seninle mutluluk deryalarında yelken açardım Bir gelsen İşte ben geldim desen bana Gözlerimden mutluluk pınarları dökülse gönlünün deryalarına Ağlamayı unutsam seninle geri versem bulutlara Kırardık seninle birlikte gönül kilitlerini Ve mutlu olurduk seninle bir ömür boyu Utanmadan sevişsek sabahlara dek Kollarımda uyutsam seni bu sabah Hiç ayrılmasan bir ömür boyu ellerin ellerimden Ah keşke gelsen bu akşam Ben geldim uğur ağlama desen Bana ah ne olurdu bir gelsen…. uğur ÇAKMAK Uğur Çakmak
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|