![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akşamdı
Geceydi,gecenin ayazında Titrekti, titriyordu kalbin Vurdumduymaz, soluksuz Sesine yansımakta Gölgenin uğultusu Aslında sende biliyorsun Sende demekti maksadın Sensin sebebi diyeceğin Oluverdi ama demedin Tuttu seni bir el Çekip aldı boğazından hürmüz’ün Belki dedin, demek istedin Akşamdı yok diyordun Yokluğa karışıyordu yokluğun Akşamdı, ıssızdı, ıssızdın Yeni geliyordun eve Kapının kilidiyle zamanın En olmadık yerinde Belki zamanı en muhteşem Hani bir daha kırılmadan testi Tokadı yapıştırmak gibi Akşamdı sen yoktun Akşamdı sen yok diyordun Akşamdı ben gecenin ayazında Seni titriyordum Sana titriyordum Akşamdı ben soluksuz Ben ıssız kalıyordum Geçmişi özlüyordum Geleceği öldürdüğüme yanıyordum Televizyonda yeni yeniler başlıyordu Akşamdı ben seni gömüyordum Boğazım doluyordu kalbimde Birileri bağırıyordu sevinçten Ben ağlıyordum Akşamdı Hüznün göz bebeğine düşmüştü ateş Kulaklar yerin dibindeydi Çocuklar vuruluyordu hain pusularda Akşamdı Ben ıssızdım Ben soluksuz Ben hovarda Akşamdı… 11/01/2008 Ünal Çağabey Ünal Çağabey
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|