![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anne Ben Seni İstiyorum
Ağlamanı duyuyorum anne Gözyaşının dipsiz derinlere akışını Bir hengame kopuyor bedeninde Biliyorum bir özleyiş Niçinleri hep içinde barındıran İçini içinden yiyip kemiren Bir dert, bir sızı... Bir kış günü kederin Bir sevgilinin, bir sevdanın Doğumuna tanık oldum Ve sanık oldum doğumunda.. Kucağındaki habersiz kederin, kucağındaki sevgilinin Anne ben seni istiyorum işte... Yağışı gibi gel kar'ın, yeryüzüne dağılışı,sarışı Gel ki rüyalarım sarsın bedenimi Bir telefon zilinde, azrail'in sazının telinde, yürek çarpıyor habersizce, habersizce kanamakta işte.. Anne ben seni istiyorum Bir kış gününde yaşamın, Bir soğuk odasında dünyanın.. Kalbim yerinden çıktı çıkacak Ayrılık var,ağlayış,serzeniş Erimekte bütün karlar.. Lanetli bir yüzüm artık kitaplarda Lanetlenmiş,kör edilmiş ve kimsesiz Bir garajındayım yaşamın, bir durağında, molanın artık son anında... Bir lanetli ve yüzü kara. Biliyorum senin için farketmez Farketmez sendeki sürgünlüğüm Bende ki sürgünlüğün farketmez Biliyorum Bir yaşamın kapısından çıkarken bulutlar ağlamakta, tanrılar bir şavaş zamanında bir kederli yüreğin.... Seni istiyorum anne Seni istiyorum işte derdimin Kederimin son anında Kalbimin en son zamanında... Ünal Çağabey
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|