![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alışamadım Sensizliğe
Ayrılık, Kurmuş aşk yoluna pusuyu… Kesmiş Mutluluğa akan can suyumu… Almış Seni benden, beni benden… Öldürmüş Yüreğimdeki yarın kuşunu… Sen gidince, Gündüzlerim *******e karıştı. Uykusuz *******e… Varlığımla yokluğum birbirine karıştı. Alışamadım sensizliğe… Gitme gülüm, Diyemedim. Diyemezdim de… Verilmişti karar. Hüküm giymiştim sensizliğe… Lal oldu dilim. Yalvaramadım aşkın adaletine… Tutuldu ayaklarım. Gidemedim temyiz mahkemesine… Sen gidince, Ay ile güneş sarmaş dolaştı. Sensizliğim bensizliğe… Yokluğumla varlığım birbirine dolaştı. Alışamadım sensizliğe… Alışırsın demişlerdi oysa Kaç hazan eklendi sensizliğime… Unutursun demişlerdi oysa Kaç bulut yağmur oldu gözlerimde… Sen gittin. Gittin de. Niye bıraktın beni sensizliğime… Sen gittin. Gittin de. Yazık değil miydi bu deli yüreğime… Sen gidince gülüm Bende gittim. Beyaz değil, Yüreğimin al toprağına Karagüller ektim… Ocak - 2001 - Çengelköy Salih Korkmaz
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|