![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkına Aşk Diyeceğim
Gizli gamzem Kimse bilmez benden başka Endamın belirince sokağın başında Açıverirdi hemen sol yanağımda. Yürürdün ya salına salına Ben pencere kenarında Yüreğim çırpıntılarda… Göl yeşili gözler Ayak seslerini bekler. Gündüz, aşk ile yolun gözler. Gece, hayalden hayale düşler. Bakardın ya güneş gibi Ben erir gider Yüreğim yangının izler… Gizli sözler Kimse duymaz benden başka Yüreğim aşka karışık fısıltılarda Yanıverirdi ateşin sol yanımda… Savururdu ya saçlarını rüzgâr Ben suskun esmelerde Yüreğimde deli fırtınalar… Çocukça bir yürek Senle öğrendi nedir sevmek. Kendinden, kimselerden habersiz Kolay mıydı yavan bir aşkı yeşertmek. Sevdim Ama onlar bilmedi… Sevildim belki Ama ben bilmedim… İşte ben Böyle sevdim Belki de sevildim. Kaçamak bakışlarda aradım Aşkı, sevgiyi. Denizin mavisi, ormanın yeşili Gecenin karası gözlerde dolandım. Buldum Ya da bulduğumu sandım. Ama Yüreğimin coşkunluğuna İhanet etti dudaklarım. Sustum. Susa kaldım. Konuşamadım aşka. Biliyorum. Bir gün bir çift göze Esir düşecek yine yüreğim Gel demeden gideceğim. Sev demeden seveceğim. Umudum bol, yarınım çok Nasılsa çözülecek dilimin bağı Aşkına aşk diyeceğim. Salih Korkmaz
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|