![]() |
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Annemde
Ağlama Ağlama sevdalarında Yoksun çünkü Çığlıklarımı duysan da Anlamını anlar mısın Ağlama Ağlama sevdama Gelemezsin çünkü Bekleme Bekleme gelemem Sen sadece ‘gel ‘ de Sadece gel de Bir iğne yeter Özleme Özleme yokluğumu Yoksun ki Sen bana 'gel' de Yeter ki söyle Damarlarım donuyor Kanım sensin ‘Gel’ de Diyebilsen Ah bir diyebilsen Gözüm kapalı Kalbim şüphesiz Yanındayım Yanında olabilmek Ruhuna ulaşabilmek Hayallerim.. Bir gelsen Hala mı kuruyorum bu hayalleri 'Gel' de De ki yetsin Kalbimin atışının bitişi Sana kavuşma nasıl olursa En kısa yoldan Yeter ki.. Yeter ki.. Yetmez değil mi Özlemler Sen 'gel' de De ki amacım olsun Söyle içim bahar dolsun Papatyan seninle Sen yeter ki ‘gel’ de Diyebilsen Neler dersin bilirim… Çağır ruhumu ruhuna Geleyim yanına Sarılayım boynuna ‘Anne’ diyeyim Diyemiyorum ne zamandır Özlemler geliyor kapılarına Sevdalıların Sen 'gel' de Gel de Öleyim bir keresinde Kimse umurumda olmasın Kapadın gözlerini Kaparım ben de Kapanması zor muydu anne Zor mu sana ulaşmak Sesleniyorum Duy sesimi Duy ve çağır 'Gel' de Gel de ki rahat uyuyayım *******imde…. 29/07/2005 Papatya Mergüz
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|