![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eğer Aşka Bir Ceza Verebilseydim
İçimde bir ateş var, sanma ki yanar ağlar Elveda derken sana okulun önünde durduğum bir yer var Gözlerim yas dolar gittiğin yere bakıp dalar Neye yarar yokluğunda söylediğim tüm şarkılar Hüzünlü bir son bahar aksamı gezdiğim o yollar Bana söylediğin o sözlerin Anlamakta zorlandığım bakışların Beni benden alır götürür Seni senden son kez istiyorum söyle bana Alışamam biliyorsun yokluğuna Gideceksin değil mi bilmediğin uzaklara Bekleyeceğim seni bedenim toprak olmazsa Gittiğin gün ağladım belki göz yası döktüm ilk defa Gittiğin gün anladım benimle oynadığını Elveda demeden çekip giden Bir yalan uğruna beni terk eden Masum göz yağlarımla beni bırakıp giden Gülerek oynayan sendin Hayatı bana zehir eden o sözlerin Aklımda kaldı gitmiyor o gözlerin En çok masum gülüsün oldu beni kahreden Eğer aşka bir ceza verebilseydim Seninde benim gibi sevmeni dilerdim Eğer bir gün sensiz kalırsam Eğer bir gün sana doyamadan ölürsem Son nefeste adın dilimde olacak Metin Mungan
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|