![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sıkan dallar
Ne devlet kaldı gayrı Ne de millette gayret, Mehmet şehit olurken Diskoda geziyor Mert. Sualtı komandosu Bir kez olsun sen de dal, Dizi film olurdu Sülalende skandal. Çete sardı yalıyı Batırdı tüm halıyı, Köşke niye çağırdın Hırsız Amerikalıyı*. Yanında koca diye Taşıdığın düveyi, Bütün millet tanıdı O artık iç güveyi. Kutsal kazanç diyordun Vermedin ki vergiyi, Mutluluk çubuğu mu Düzeltecek ülkeyi'*. Özelleştirme dedin İyi Özer’leştirdin, Ne kadar hırsız varsa Kitlere yerleştirdin. Düzelteceğim dedin Ben bu ekonomiyi, Neden Amerika'ya Yatırdın sermayeyi. Ahu diye yutturdun Bize şaşı bakanı, Cahili cühelayı Yaptın Devlet Bakanı. İktidar hırsın yaptı Hükümette krizi, Dört yıldır dolmadı mı Topla artık valizi. Kapı kapı dolaşıp Güven bana diyorsun, İki anahtar dedin Maskotu vermiyorsun Sabırlıdır milletim Gel taşırma sen onu, Tarihinde yazıyor Ders almayanın sonu. 1995 * İnterpol tarafından kırmızı hüllenle aranan Tamzar'ın köşke çağırılması. **Gazetelerde yer alan bir olay; bazı bakanlar devlet bütçesi ile kendilerine mutluluk çubuğu taktırmış. Mutlu Çelik
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|