|  | 
|  | 
|  03-22-2009, 09:38 AM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Senli Sensizlik Gidişinin acısı belkide içimi yakan Biliyorum olsanda yanacak kalbim, yanlızım Bak, geceden düştü bu yıldız, can çekiyor bahçemde Almayacağım içeri yansın ve sönsün tıpkı kalbim gibi Güneş doğacak, alacakaranlık bitmek üzere Kapatacak güneş tüm karanlıkları ve hatta daha sönük ışıkları O zaman gidecek bu yıldız göz ufkumdan Garip mutluluklar yaratıyorsun içimde, olmayacaksın hiç Gidişine sürgün kalacak kalbim Gelişini bekleyecek ellerim ve gözlerim Sevgini hisset diye söylemeden susuyorum Kalbimde yangını bilecek kadar keskin, Anlamamış gibi dalacak kadar kurşuni bakışların Ve sabredecek kadar olgun, Ezilmeyecek kadar haşmetli kalbim... Gülay Yıldız 
				__________________ Buraya Kadarmış ..   | 
|   |   | 
|  03-22-2009, 09:38 AM | #2 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Sevdam İki Sarmaşık Gülü İki sarmaşık gülü vücuduma dolanan Dikenleri; adımları Uçları garip değnek anlayacağın Büyütmek istesen, sevgin güneş olsa Büyüdükçe adımlayan; Adımladıkça acıtan sevda Gözyaşlarımla daha da büyüyen Büyüdükçe kana boğan yara Gülay Yıldız 
|   |   | 
|  03-22-2009, 09:38 AM | #3 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Sevdam Sevecek Seni Sesini fısıldadı meltemi sabahın Ve sonra uzaklaştı Ardımdan gel der gibi Sen; Sesini aleme sunup da benden sakınan yar! Bir dön, bir bak yüzüme! Haykırışlarımı duymaz mısın? Mayışsın sevdam, ruhuna dolaşsın. Dolaşsın da damarlarında kana bulaşsın. Varlığını ben kılmaksa sevgi; Sen, sadece orda kal... Sevdam sevecek seni. Seni ve damar damar benliğini! Sesini uğuldadı rüzgarı efkarın Ve sonra uzaklaştı Seni de talan etsinler ben gibi Gülay Yıldız 
|   |   | 
|  03-22-2009, 09:38 AM | #4 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Sevgili Günlük Aydınlık bir boşluk artık adın. Oysa önceleri; Satır aralarına gizlediğim bir hayat vardı belki de ünvanın; Sessiz bakışların sultanı... Hissediyorum boş sayfalarında Sözcükleri işlediğim günleri anıp; Beni özlüyorsun... Ne kadar da arıyorum Karalamayıp unuttuğum o silik anıları... Senden çok düşlüyorum Mürekkepsiz satır yokluklarını Keşke hissedebilsen, Bildiklerinden daha acıları var şimdi... Cesaretsizlikten yazamıyorum! Gülay Yıldız 
|   |   | 
|  03-22-2009, 09:38 AM | #5 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Sevgim Zamanın en gerisinde bir yerlerde Sadece canımı acıtan değil gözyaşı Beynimi uyuşturan o koku, Senden kopup gelen. O dört meleği bile şaşırtan sevda; Yani gözlerin... Bilmediğim, görmediğim, duymadığım, sadece hissettiğim; Yani sevgim... Gülay Yıldız 
|   |   | 
|  03-22-2009, 09:39 AM | #6 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Sevgini Pişirdim Bir sancı biriktirdim dün gece yüreğimde İçine bir iki dirhem gözyaşı kattım Sensizliği hissedene kadar çırpıp Senli günlerin anılarına yatırdım Bekledi bir süre, uyuya kalmışım Uyandığımda Son halini yumurdum karışımımla Çok mağrur ve çok acılı oldu duruşun Kalbime aldım binlerce santigratta Acıyı yaşamış ve pişman olmuş Gitmenin sancısıyla yoğrulmuş, Bensizliğin ateşiyle yüreğin kavrulmuş Bambaşka lezzet oldu birden hayalin Dönüşünü zevkli hale getirdim Ve gidişini de tabi Binbir harenin altındaki alevin Adını sen koydum içimde pişirdiğim sevginin Gülay Yıldız 
|   |   | 
|  03-22-2009, 09:39 AM | #7 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Sevgiye (Yazı) Biliyor musun sevgi, sana bağıra bağıra küfretmek, seni içimden kopartıp kilometrelerce uzağa sürüklemek, en has işkenceleri yapıp en has zindanlarda ölümünü izlemek istiyorum. Yüreğimin peşini bırak diye yalvarmam mı lazım illa... Sen acımasız güzelliklerini her üstüme salışında senden daha çok nefret ediyorum. Peşimi bırak, gelme... Hayır hayır, yalan söyleme sensizde yaşanıyor. Ben hissediyorum. Sensizde mutlu olanlar var. Hem sonu ömür boyu mutsuzlukta olsa seni istemiyorum. Senlilik bana, ihaneti, kıskançlığı, hırsı getiriyor. Sensizlikse sadece yalnızlığı... Ben yalnızlığı istiyorum. Acısı senden daha az olanı. Dağların en derin kuytularında tek kalmak, yalvarırcasına da olsa herşeyden kaçmak istiyorum. Beni azad et sevgi. Beni senden uzak tut. Defalarca kez acı çektirmedin mi? Her seferinde peşinden koşan beni hep soruna itmedin mi? Sen beni hak etmiyorsun. Tek isteğim, hayata sadece kendi gözlerimle bakmak. Gökyüzünü, sensiz izlemek. Merak ediyorum tadı nasıl sevgisiz hayatın? Sen geldiğinden bu yana nefret beni bırakmıyor. Artık sadece sadece onun olmak istiyorum. Sadece yalnızlığın... Evet kesinlikle, kesinlikle artık seni istemiyorum. Azad et beni... Yolla kara toprağa... İzin ver ruhum azad olsun. Mutsuzluğa yalnızlığa ama ihanetsizliğe, kıskançsızlığa kavuşsun... Gülay Yıldız 
|   |   | 
|  03-22-2009, 09:39 AM | #8 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Silinmez Hayalim Sızısı sesimin Acıtmaz yüreğini bilirim. Ama sen farketmez misin? Yastığında ki çukur benim gölgem Kokumun büyüsü seni uyutur, Hayalim uyandırır yeni güne Yüzünü yıkarsın ve aynadayken bakışların Diş fırçam sarılmış sana ait olanlara Bekler; Yüreğine hançer olayım diye İçinde yangınlar, İçinde tüm sızı ve kaybediş... Dilinde bütün küfürlü sözcükler Bakışlarında kin... Düşünmesende sen neden diye? Ölümünü gizledim ardımdaki adımlara... Dünyayı yakacak kadar içimdeki sızı Yangınları gizledim terkedişlerin acısına Gülay Yıldız 
|   |   | 
|  03-22-2009, 09:39 AM | #9 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Sızım -,-{@ C* Ne çiçekler ezdim senin yoluna. Koştuğum her adımı toprağa gömdüm. Gömdüğüm adımlarım çiçek oldu yoluna, ben yine de dönmedim senin uğruna. Yıkılmayan kulelerin en tepesinde durduğumda, ayağımdan kaydı taşlar birbir. Yıktım. Ne onların yıkılmazlığı dert oldu başkasına, ne düşen taşlar. Benim ordalığımı konuştu el. Sen; dinledin. Ağladın. Bağırdın. Ben; bekledim. Savunmanı, bitsede aşkını bekledim. Yanlızlığımı en iyi dost yaptı gülüşlerin. Oysa onlar içindi tüm şiirlerdeki imgeler. O halini anlatmak içindi doğuşum. Bugüne taşımak içindi hüznünü attığım ilk çığlık. Sen karmaşık kelimeleri birbiri ardına doğru sırala diye gülümsedim sana ben. Sev diye doğdum, nefret et diye öleceğim. Kalbimdeki sızıya adını koydum. Senin gibi büyüyor, senin gibi yetişiyor. Tüm benliğimi kaplıyor. Keşke ölümsüz olmasaydın. Sızım ölseydi keşke. İçimdeki çocukluğa ait gülüşleri, yüzümdeki tüm çizgileri mutluluğa ait olanlarla anılarım birleştirseydi ve ben hüznün şairi değil, gülücüğün yazarı, masalların en tatlı anlatıldığı kalem olsaydım. Seni tanımasaydım... Kalbimi delen kurşun olsaydı acım ahirete kalırdı. Yüreğimi kavuran senin kelamın. Acım hem bugün de hem yarın da hem ahirette... Özledim çok herşeyi... Varolanlar gitmeli, özlenenler gelmeli. Gülay Yıldız 
|   |   | 
|  03-22-2009, 09:39 AM | #10 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Siyahımsı Sevda - I - Göğü delmiş bir elim... Sana uzandım; yoksun... İçindekilere talibim dedim; Sen dedin ki 'boşum...' Karalarına bu sonsuz çehrelerin, Yüzlerindeki peçelere lanetim. Kalbimin ortasındaki hançerde adın! Kırıldı ucu, kalbimde kaldı acın... Doğmamış günahların, Affettirici sevapları; Yalvarın ve affettirin günahlarımı (İçimde yanan yangını denizlere bağışladım, kurudu her yer, kalmadı adalar... İçime sızı girdi az önce, sızı beni kustu, kalmadı mısralar...) ekim sonu, 2004 Gülay Yıldız 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |