![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İnan Bana
Salınarak dolaşma edayla ve işveyle Bir kartal gibi seni kaparım inan bana Biraz da gül yüzüme kalbimi bir kuş eyle Sana mutlulukları veririm inan bana Tavus kuşu gibisin burnun kalkmış göklere Cazibene kapıldım arı soksun diline Bir evet dersen eğer döneceksin kediye Her gün okşar, oynarım severim inan bana Bak oyuna gelemem sakın oynama benle Sevdim mi tam severim oynanılmaz sevenle Aşkından dev olurum sığmam yere göklere Üzersen dayanamam ölürüm inan bana Sana dünyanın en boş kalbini sunuyorum Edan, işven neyse de dilinden korkuyorum Sevsen de sevmesen de ben seni seviyorum Eninde sonunda da benimsin inan bana Yık tüm tabularını yalnız benim için gel Arkana dönüp bakma istediğin için gel Sil tüm kuşkularını erdemle özveriyle gel Sana canımı bile veririm inan bana Bak ölümlü bir dünya çiçeklerde ölüyor Dünya bile dönerken hep tersine dönüyor Yanlışı ve doğruyu körler bile görüyor Aptal olma kör ol razıyım inan bana Bir gün tan yeri ağarırken çık ta bak Birde Güneş batarken odanda beyaz mum yak Bazı şeyler anlatır sana bu küçücük fark Varla yoku anlarsın sonunda inan bana Beyaz giymişsin yine hep ak olsun yüreğin Güvenip sarılırsan boşa gitmez emeğin Artık elenmiş unun asılmıştır eleğin Gerçek seni yoğurur pişirir inan bana. Cengiz Süslü
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|