![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlar gibi
Gün ışığına hasret bir gül gibi Öyle mahzun öyle solgundu yüzü Büküktü boynu güneşsiz bahar gibi Gözlerinde bir telaş bir korku vardı Sanki yaşamaktan korkar gibi Sonra bir siren sesiyle Değdi gözlerimiz birbirine Gözünü kapattı bir şeyler saklar gibi Vapur yanaşınca iskeleye Hızla indi vapurdan bir şeyden kaçar gibi Soru işaretleriyle birlikte Düştüm o bilinmezin peşine Birden döndü baktı bana İçimdeki o ateşi yakar gibi Bende bir telaş başladı Sandım birden dünyam karardı Geldi durdu yanımda bir şey hatırlar gibi Dedi tanışıyor muyuz biryerlerden Bana öyle geldi dedi başını eğerken Sustu anlamsızca bir anda İçinde bir yerler yanar gibi Dedi neyse karıştırdım herhalde Elbet benzer insan insana değil mi Ve sen dedi gözlerime bakıp sustu Sanki benden birşeyler umar gibi Lal oldu dilim konuşamadım Baktım anlamsızca gözlerine o yabancının İçerimden bir yerle kopar gibi Gitti bir meçhule bakarak arkasına Sildi gözyaşlarını hırkasının ucuna Unutamadım o günü ömrümce hatırlarım Hatırladıkça dönerim arkama Sanki o sesi duyar gibi Gönlümde o kız sessizce ağlar gibi... Arif Baltacı
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|