![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ey deli hoyrat
benim emaneti kara sandığa kapat! ne kadar mey varsa doldur saki birazda ondan kat... onu unutmaya çalıştıkça; zaten kafam kıyak ne vakit bu kokuyu duysam derinden/ yarı baygın, afrodizyak bir saatli bomba hışmıyla içim parçalanacak... ölüm kusan kılıcıyla içimde ki cellat uyandı, uyanacak kopan vaveylayla, genç bir ormana gebe/ bakır renkli topraklar kayacak... zelzele var diye, dağ başlarında kurtlar uluyacak! börttü böcek suya kanacak. acele et saki ne kadar mey varsa/ içelim içtiğimiz kadar! günahsız atları vurdular,günahsız ceylanlar yakındır kıyametler kopacak... birazda onu sevmek var ıpıslak birazda onu zil halde sendeleyerek/ yalınayak en bakir haliyle çırılçıplak, yaşamak işte o beklenen andır,sıyrılarak/ tepelerden inen kurşun-i gölge yarım beden,aksak... pepeleşir diller,olur olmaz adını sayıklayarak birazda onun hakkı var bu yürekte; sevgi duyguları da ederse infilâk... çatırdar gök, bulut - bulut kabarır hasret pespaye bir hayduttun ayak izini sürerek/ gidilen azap yanlışlarla örülü doğruları yakacak... her ne yana konsa; haddinden ağır çekecek/ yakındır firak... üç asırlık uykusundan yediler uyanacak hep bir ağızdan lânetler okuyacak... hele bu in oğlu cin işinde varsa; aldanıp aldatmak işte o vakit, tutup kolları iki yana sallayarak... çatlamış ar damarlarına dinamitler konacak! maske suratlar da; narin bedenler hırpalanacak... Mecnun'a, Ferhat'a, Kerem'e inat; yüreklice sevenler değil,nefsi sevenler bir yastıkta kocayacak... Cibril yeryüzüne inmeye korkacak hâyasızlık özgürce,kasık aralarında İblisle koklaşacak... adı-sanı duyulmamış günahlar doğacak! acele edin, yüreğimin sol gözünde çırpınan/ bana yalnız o kalacak asır oldu murdardır, rezilce yaşanan aşklar topraklarda gözyaşı var, aşk gülleri kan kokacak... acele edin yoksa,ölüm kusan kılıcıyla/ kıta - kıta yayılan... içimde ki o yarı baygın cellat, uyandı uyanacak günahsız, günahkâr ayırmayacak! satır,satır yazılıp, yakılarak edep sathında katliamlar yaşanacak! ne kadar mey varsa doldur saki/ bak neredeyse gün ışıyıp sabah olacak... her ne acele ise arka kapıdan meyhanene/ zaptiyeler doluşacak ahretlik sorgular başlayacak! vakittir; ey deli hoyrat benim emaneti kara sandığa kapat! sandığın da küf yerine afrodizyak kokacak şayet bulurlarsa; çek vur alnımdan beni ben gibi nice şairler öldü sanılacak işte o vakit; ölümsüzlüğün sırrına varılacak edep yoksunu da olsa; aşkı yazanlar hep yaşayacak... vakittir; ey deli hoyrat benim emaneti kara sandığa kapat! 22 Kasım 2006 —Engin Badem’e isim için teşekkürler-
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|