![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() elimde değil gülüm;
uyuyamıyorum... *******i dededen kalma abanoz yaftalı saatin/ tik tak sesleriyle hayatımdan bir şeyler kayıp gidiyor haykıramıyorum... her sabah; bir parçamı yitirmiş halde/ uyanıyorum... kinliyim zifiri karanlığa hiç akşam olmasın istiyorum. aydınlık her daim aydınlık.! gece uyurken; habersiz ölürüm korkusunu/ defalarca yaşamak istemiyorum... ben; adını henüz öğrendiğim, koklamaya fırsat bulamadığım özgürlüğün maviliğini/ içime doya, doya çekmek istiyorum... sabahları ürpererek; yalınayak, çırılçıplak terler içinde/ uyanmak istemiyorum... evet türlü renklere boyalı; mavinin ağır tonunu, özgürlüğümü istiyorum.! doya, doya yaşamalı öpmeliyim... beyaz rengi; yaşarken giymeliyim.! o masumane renge toprağı bulaştırarak; ihanet etmek istemiyorum... elimde değil gülüm; *******i uyuyamıyorum... uyurken kaskatı, asık suratlı/ kalmaktan korkuyorum... bir daha komşu çocuklarının/ sesleriyle... kafeste ki kuşumun ötüşüyle/ uyanamamaktan korkuyorum... ben her sabah mahalle simitçisinin/ ekmek kaygısıyla koşuşturmasını; seviyorum... ben; İstanbul’umu özlemekten; martılarla vedalaşmadan anamdan helallik almadan/ gitmekten korkuyorum.... 14.04.01. Salı
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|