|  | 
|  | 
|  03-30-2009, 12:36 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   İyi ki Yaşandılar İyiki yaşandılar, iyiki vardılar Ya olmasalardı, ya hiç yaşanmasaydılar Derinlere inemeseydim Nasıl bilirdim kanat takıp uçmayı Yıldızlara uzanmayı? Yollarım hep düz olsaydı Nasıl hissederdim yokuş aşağı yürürken Rüzgarın beni okşayışını, baştan çıkarışını Düz bir çizgi olurdu hayat, sıkıcı ve monoton Zikzaklar çizdim yollarımda Ormanların derinliklerine daldım Dikenlerin içinden geçtim, kanadım Ama yıkılmadım yine kalktım, havalandım. Yeşil çimenlere uzandım, güneşin batışındaki kızıllığı, ağaçların renk cümbüşünü, denizin sakinliğini, bazende azmışlığını yaşadım. Uçurumlardan yuvarlandım, dağıldım, parçalandım İçim eridi, yandım ama yılmadım. Yüreğimdeki bir damla ışığa “imdat” diye sarıldım Kimi zamansa yanlızlığımla huzurun tadına vardım. İzledim, gözlemledim, dinledim ve yürekten paylaştım, Her biriyle ayrı ağladım, ayrı bir sevdayı yakaladım Her birini ayrı ayrı özümledim Hep bir dersti aldığım Evet, iyiki vardılar, iyiki yaşandılar Yoksa nasıl anlardım hayatı, yaşamı ve aşkı. Ne muhteşem, iyiki vardılar, iyiki benimle yaşadılar Varolduğum sürece de hep benimle olacaklar. Seni seviyorum hayat, Seni seviyorum dünya, Ve sizi seviyorum dostlar ve de düşmanlar! İyiki varsınız Dünya var oldukça da hep var olacaksınız! Asla, ama asla ne beni benden, Ne de dostları ve aşkları yüreğimden çalamayacaksınız! 21 Kasım 1997 Özgül Özyılmaz | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |