![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalbine Girmek İstiyorum
Seni sevmek, senin olmak Seninle olmak istiyorum Her gece sabahım sen olsan Her günün akşamını doldursan Sevdam olsan diyorum Kalbine girmek istiyorum. Yalnızlıklarımı kovsan da bedenimden Kalbimi alsan, söksen, yaksan Seni nasıl seviyorum Bir de beni anlasan Kalbine girmek istiyorum. Uzaklar yakın olsa Dokunsa ellerim ellerine Çok güzel bir dünyada senle olmak diyorum Kalbine girmek istiyorum. Çiçekler açsa dört bir yanda Kuşlar şarkımızı söylese Sabah ezanlarında uyansak Güneşin doğuşu sen olsan diyorum Kalbine girmek istiyorum. Vedalaşmasak hiç Hep baki kalsa sevgimiz Her yere taşısa gönlümüzü yüreklerimiz Kara sevdalara tutulsak diyorum Biliyorum Kalbine girmek istiyorum. Sen bir ucundan tutsan neşenin Ben kahkahalarla koşsam yanında Mutluluk sarsa her zerremizi de Titretse yüreğimizi aşkımız diyorum Kalbine girmek istiyorum. Aşkım En güzel uykular senin olsun En güzel rüyaları yaşa gece gündüz İster benimle ister bensiz Hep mutlu ol diyorum Ama Seni seviyorum… Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|