![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acı Tanem..
Gam düştü gönlüme Derman vermiyor, gözlerim derdime Bir sevgi tufanıydı, esti benliğime Şikayet ediyorum sevgimi Sevipte Sevgiye, inanmıyan birine Şimdi artık seni sevmiyorum Sevgi nedir, bilmiyorum Yıllanmış acılarıma kilit vurdum Göz yaşlarımı kalem yaptım Bedenim de beyaz sayfaların kokusu Git, git gidebildiğin yere kadar git Sevginin tükendiği Sevdanın kanadığı kalp seslerim de Sana yer yok Ama….Şunu iyi bil'ki Zaman gelecek Tenindeki derin kırışacak Düşüncelerin yaprak tozlarına dönüşecek Mutluluğun acı kırıntıların olarak Yaşamın, boş kalmış ellerine dolacak Ve gam düşmüş gözlerinle bakacaksın Ben kimdim Ne oldum Ve ne olacağım Demenin Acıları oturacak kucağına İşte o an Bir deprem Yaşayacaksın Köhnemiş bedeninden dökülen benliğin de Zamana Zaman eklemek isteyeceksin Ama ne varki Yenilği nefesin önünü kesecek Dermen çığlıkların, dudakların da belirecek Ve bedelin keskin dişlileri Sevdayı hiçe saydığın Sevgiyi kendine oyun ettiğin Gönlüne acımasızca batacak Karanlıklar arkadaşın Bulutlar göz yaşın Parlayan yıldızların Gerçeklerin olarak duygularına konacak Ve adımların sessizce düşücek Yırtılmış cepkeninin sinsi yerlerine Neden Neler oluyor demeye Fırsat dahi bulamayacaksın Gerçek sevginin Azğın ateşi Sevgiye kör olmuş gözlerini yalarken Gönlün isyan edecek Bir değil Bin dost adına yaşamak istediğin Sevgisiz heyecanların Görülmez şeytan postuna bürünüp Senin Yalan olan gerçeklerini Delecek Hem de Evet…..Hem de Sonsuzluğa dek…………ACI TANEM. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|