![]() |
|
|
#38 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bu Gece Yılbaşı
Bu gece yılbaşı Sıfırları, yok sayacak olursak İki'lerin uzayıp gittiği Dörtlerin ise, kaybolduğu bir gece Düşüncelerim, sırt yükü Duygularım, avuç teri Bir boşluk'ta uçuyorum Tutunup, saklanmak olsa kadere Karanlık damlıyor İstemesem'de, yıldız olmuş gözlerime Bir yaş belirtisi,tenim'de İz bırakmış,belirğin yerlerime Acısı, yıllar büyüklüğü, bedenim'de Keskin bir ok'tur, bu gece Saplanıyor gönlüme Hislerim,karmakarışık Sevgidir yanan,gönül gözlerim'de Dönüp bakamıyorum,ben'siz günlerime Bir sessizliktir kaplanmış, gerçek perde Tüh.....demek yerine Gülüyorum,eyleniyorum Kendimle, bu gece Hayat havuzunda yıkanıp,kurulansam Karbeyazı tenime deymiştir,yıllanmış leke Bir sayıdır artmıştır,kimlikte Acıtmaz, acılarım beni bu gece Yıl'da bir defa olsun,söylenir bu şarkı Tüh.....demek yerine İyi yıllar dercesine Bu gece yıl başı Sanki bir bitimin, başlanğıcı Ben neyleyim, ben ben'den gittikçe Gülüyorum,eyleniyorum ağlasam'da, bu gece |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|