![]() |
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bekleme...
Bekleme Beni Gülüm, Bekleme Uzak Yerler Burası, Çok Uzak Gelemem... Oysa Bir Kuş Kanadı Gibi Çırpar Yüreğim, Göç Mevsimine Sabrı Yetmez Çabalar, Didinir Birtürlü Uçmaya Gözü Kesmez... Bekleme Sen Beni, Giy Üstüne Baharı Andıran Elbiseni Geç Aynanın Karşısına, Taran, Süslen Dışarıda Seni Bekliyormuşum Gibi... Git, İnsanların En Çok Olduğu Yere Yalnız Kalma, Daralma, Dök Ne Varsa İçinde Yaşa, Yaşayabildiğince... Yeni Bir Sevgili de Bul Kendine Kolların Boş Kalmasın, Sarıp Sarmala Tüm Arzunla Gül Yüzün Hiç Solmasın. Bana Benzemesin Yalnız Beni Andırmasın Bir Çal, Bizim Şarkımızı Öğret Ona Şiirimizi de, Beraberce Söyleyin Ne Bir Kaide Olsun, Ne Kural... En Beyazından Seç Gelinliğini Bütün Herkes Kıskansın, `Tat,` O sana Tattıramadığım Duyguyu İçinde Ukde Kalmasın. Anarsan Maziyi Bir An, Yaşarmasın Gözlerin Kahkaha Fasılasıyla Anlat Aşkımızı Sorana Hatta, Mutluluğunu Çalan Bana, Kız, Bağır, Nefret Et İlk Görüşte Boğacağından Bahset, Kollarımda Bulduğun Mutluluğu Unut Gitsin, Beni Kalbinde Sil Bu Aşk Burada Bitsin... Ali Yaşar |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|