![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2559
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Örselenmiş bir iskemlenin eksik yanıydım hayatında
Dokunduğunda bin parçaya ayrılacak kadar asi Ve sevmelerinde masum yüreğini kanatacak kadar hırçındım sevgili Sana sevme demedim Bir gülün dikeni de olmak istemedim ömründe Hem mazlum cesareti vardı sevmelerimin Çekip gitmeleri Ve sonrasında uçurumları yaren eden bir yüreğim vardı sevgili Kanayan ve kanatan acılar içinde yokluğa zehir olan Suretlerden geçen bir yanım vardı Hiçbir zaman uslanmayan bir kızdım hayatımda Sense baharlar getirecektin kışıma Umudu salacaktın koynuma Gecemi aydınlatacak Zehir olan yanlarıma çare olacaktın belki de Dedim ya sana sevme demedim Seven yüreğine müzdarip bir gülümseme bıraktım Acın değil! Kahrın değil! İsyanın değil! Gülen dudaklarında tatlı bir buse olmak istedim Ve sonrasında gittim Çünkü çekip gidenlerdendim Ve ben uçurumları yaren edendim alıntıdır....!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2559
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bekle beni, döneceğim ben.
çok, çok, bıkmadan bekle! sarı yağmurların hüznü basınca, kar kasıp kavururken, kızgın sıcaklarda bekle. uzak yerlerden mektuplar kesilince bekle beni. birlikte bekleyenlerin beklemekten usandığına bakma, bekle. bekle beni, döneceğim. unutmak zamanı geldiğini ezbere bilenleri hayırla anma! varsın oğlum, anam hayatta olmadığıma inansın, ocak başında toplanıp acı şarapla yad etsinler beni. sen bekle. onlarla birlikte içmekte acele etme. bekle beni; döneceğim, bütün ölümleri çatlatmak için döneceğim! “şansı varmış.” desinler. beklemedikleri için, beni bekleyerek düşman ateşinden nasıl koruduğunu anlayamazlar. sağkalısımın sırrını yalnız senle ben bileceğiz bütün sır senin başkalarının bilmediği gibi beklemeyi bilmende. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karşılıksız Sevenlere | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 10:57 AM |
Sevenlere | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-13-2007 03:40 PM |
Seni Seviyorum (Siir) | ege10 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 09-06-2006 10:24 PM |
GökKuşağı Sevenlere | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-13-2006 10:52 PM |
Cİkolata Sevenlere | RoStWell | Eskiler (Arşiv) | 4 | 04-17-2006 06:49 PM |