![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57939
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bitik Dünya
Sessiz *******de insanları düşünüyorum Hayata hiç bitmeyecek gibi tutunanları Nefretin hakim olmuş yüzlerini izliyorum Delicesine bir hırs var gözlerin derinliğinde O bakışlar dahi beni korkutmaya yetiyor Üzülüyorum onlara umutsuzluk içinde Hani nerde el ele tutuşan asi sevgililer Onları da korkutup kaçırmışlar ıssızlara Sevgiye yer yok insanların hayatında artık *******i güzel oluyor sokaklar sessizlik içinde Sararmış yaprak bile daha canlı görünüyor Onların donmuş yüzleri var sadece nefret Lanet olsun insanlara insanlığı öldürenlere Sevgiyi dahi ıssızlara kaçıran hain düşüncelere Kumsaldaki dalgalar gibi gülüşleri de gidici Hayalimdeki dünyaya gitmek istiyorum artık Sevgililerin el ele tutuşup asice gezdikleri Yaprakların daha yeşil ve canlı olduğu İnsanlarının devamlı olarak güldüğü Saygıya, sevgiye ve saflığa kucak açan Sadece sevincin ve neşenin olduğu dünyama Karanlığın dahi aşka kucak açtığı yere |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|