![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hakim Abi Giyotine Ver Beni
Ben ki vatanı satanlara taş atmadımya Suçluyum hakim bey giyotine verin beni Zaman akıp gitti avuçlarımdan tutamadımya Suçluyum hakim bey giyotine verin beni Selam verdim adam sandıklarıma hata Güldüm sırtımı dayadım dost bildiklerime Ben onlara saygı yerine tokat atmadımya Suçluyum hakim bey giyotine verin beni Şarkıları,şiirleri en güzel sözleri yazdım Bir dediğini en zor anımda iki yapmadım Mecnun,Kerem,Ferhat misali sevdim ya Suçluyum hakim bey giyotine verin beni *******i uykusuz kalıp onu izlerdim ya Sinekler uyandırmasın diye tetikteydim Eli incilmesi diye terini de ben sildim ya Suçluyum hakim bey giyotine verin beni Şehit haberi aldığımda deli gibi ağladım Bayrağa saldıranlara her nefeste sövdüm Vatanımı bölenlerle sohbet etmedim ya Suçluyum hakim bey giyotine verin beni Bu Fatih vatanını sevip korudu ya,suçlu Bu Fatih bir kıza deli gibi aşık oldu,suçlu Bu Fatih insanları saf ve temiz bildi,suçlu Hakim abi kır kalemimi göster Giyotini |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|