![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kızgın Ateş
Ey kızgın ateş yak bedenimi Uslansın artık yeter şımarıklığı Kendine dönsün bıktım artık çılgınlığından Yak bedenimi ey kızgın ateş yak. Senin çılgın sıcağın ateş ateş, Kor kor yakar tüm benliğimi Erir tüm hislerim yok olur közünde Yak bedenimi ey kızgın ateş yak. İnsanım ben, kulum ben yaratanıma Söz dinlemedi bedenim uydu şeytana Belki uslanır bundan sonra sıcaklığında Yak bedenimi ey kızgın ateş yak. İnsanım ben gurur kibir benim neyime Şükretmek asıl vazifem yüce rabbime Kızgınlığında uslanır belki döner özüne Yak bedenimi ey kızgın ateş yak. İblisin tezgahına düştü cüceleşti Nefsine uydu hepten çirkinleşti Yaratanına asi oldu iğrençleşti Yak bedenimi ey kızgın ateş yak. “Kün” dedi vuku buldu bu can onda Zülcelal’e aykırı düşüp şeytana uydu Unuttu benliğini nefsine teslim oldu Bunun için yak bedenimi ey kızgın ateş yak. Azabiyem kendini bulmak ister artık, Yaratanına sığındı himmete ermek ister Bu can ateşinle yanıp kavrulmak ister Yak bedenimi artık ey kızgın ateş yak. Süleyman Karacabey |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|