![]() |
|
|
#18 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum
Evin önünde camız Ona bakıyor bir kız Yana doğru dönünce Bu yüreğim etti cız Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Karşıda durur cami Sana olayım hami Ben seni alacağım Bekle kız beni emi Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum O bizim camiadan Onu sevmekte bu can Sokakta gördüğümde İçimde kaynıyor kan Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Elinde var bir camit Bana diyor eve git Yıkanmazsan bir tanem Üstü başı kaplar bit Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Kız yapıyor camlama Ben çözerim tamlama Birden onu görünce Derim fakat ve ama Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Bensiz resmi camlatma Sakın yerlere atma Söylenen yapılmazsa Sende sözünü tutma Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Evleri büyük camlı Kendisi biraz hamlı Yanında olmaz isem Hepten oluyor gamlı Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Buluşalım camlıkta Hata olmaz bil hata Eğer yatmak istersen Çıkartırım üst kata Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Cam suyunu döküyor Ayak üstü çöküyor Öldürüyor bakışı Sanki şimşek çakıyor Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Elinde cam yünü var Beni görmüyor o yâr Başını kaldırırsan Kazanırsın itibar Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Beni mi çağırdın can Yüreğime ol derman Çektirdiğin yetmez mi Aman diyorum aman Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Gelsene sen cananım İnan kız sensin canım Hasan seni seviyor Kaynadı sana kanım Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|