![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Atışmalar 1
Feride Özmat: Hazin bir sesti gönlüm karanlık anılarda, Kaybolmuştu gözlerim soluksuz sızılarda, Baktım yakamozların çırpınır kıyılarda; Dünyama muştuları saçarak geldi sevgin. Hasan Ulusoy: Hazin bir sesti ruhum o sesle çınlıyordu, O sesle koptu geldi, ifritlerden bir ordu, Mevsimler çekip gitti, güz de baharlar durdu, Harabe yüreğimde açılan güldü sevgin... Feride Özmat: Kah şefkatli bakışın düş yarattı canımda, Kah harlı dizelerin korlar yaktı kanımda, Gün oldu tufan olup kavurdun hazanımda; Hüznü aralayarak gönlüme daldı sevgin. Hasan Ulusoy: Kah şefkatli kah hain, bakışında can buldum, Yaş yerine gönlümde, sele nisbet kan buldum, Hazan mevsimi geldi, mihricanı ben buldum, Henüz bahar gelmişken, hicranla öldü sevgin... Feride Özmat: Yuva arayan kalbim avuçlarına kondu, Sandım çalıkuşunun savruluşları sondu, Yokluğunu duyunca ürkek siması dondu; Yüreğimi göklerden yerlere çaldı sevgin. Hasan Ulusoy: Yuva arayan kuşlar, kanadında ter taşır, Sevda dağdan ağırdır, onu seven yar taşır, Sır yüküne dikkat et, onu yiğit ser taşır, Yiğitçe sevdi seni, tek sırdaş bildi gönül... Feride Özmat: Aylardır boynu bükük sözlerime bakmazsın, Kalemimden sözcüğe akan yaşı takmazsın, Papatyalar yolsam da fallarımda çıkmazsın; Hasret yapraklarıyla sararıp soldu sevgin. Hasan Ulusoy: Aylardır boynu bükük, viraneler dolaştım, Ne gamlara baş eğdim, ne dertlerle dalaştım, Yar ben seni görmeğe, kırk tepeden yol aştım, Şimdi benden uzakta, el gönlüne daldı sevgin... Feride Özmat: Kumral sesin rengini delice özlesem de, Yitirdiğimiz aşkın yolunu gözlesem de, Yaktığım mısraları herkesten gizlesem de, Suskun hatırasıyla mazide kaldı sevgin. Hasan Ulusoy: Kumral sesin rengini ak benizde aradım, Hayalimde saçlarını ellerimle taradım, Saklı kaldı gönülde, gün görmedik muradım Gittin el yüreğine, beni bilmez oldu sevgin.. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|