![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Ötesi Bir Duygu Benimkisi
(Biricik eşim Gönül’e…) Papatya falları açıp durma Seni hâlâ seviyormuyum sevmiyormuyum diye Ne o masum papatya yaprağı ölçebilir Ne de bir dudağı yerde bir dudağı gökte Cadı kazanı kaynatan falcı kadınlar bilebilir Sana olan aşkımın mahiyetini Bana sorarsan kalbinin sesini dinle Sen ne kadar seviyorsan beni Binle çarp, milyonla çarp, hatta inanma! Matematik aciz kalır, hesap tutmazsa, şaşma! Kendinle çarp beni, yüreğinle Harmanla, çalkala, tart beni Yayık yayar gibi yay sevgimi Ama ne o mis gibi tere yağında ara Ne de buz gibi köpüklü ayranında Aşkımın sırrını, esrarını O, Afyon kaymağından daha tatlı Annelerin sütünden daha yüce, daha faydalı Belki dillere destan, çocuklara masal olmadı Cilt cilt romanlar yazılmadı Ama şuna inanki; Ne Mecnun benden çok sevdi Leyla’sını Ne Ferhat ne Kamber ne de diğerleri Evet, bir hayli zaman geçti aradan Belki saçlarımın rengini aldı götürdü yıllar Belki dünya görüşümü, Yüzümdeki çocuksu tebessümü, Belki aşkın rengini sildi süpürdü yağmurlar Ama kalbimde ilk günki gibi saklı duruyor özü Ne fırtınalar söndürebilir o közü Ne de ecelin soğuk yüzü Ne dağ delenler tanıdı böyle bir aşkı Ne de kardelenler Ne gözler görebildi böyle bir aşkı Ne de gönüller Gel, sen kahve falından da vazgeç Diğerlerinden de… Yüreğinin sesini dinle Rüyalarını hayra yor Ölümü gör, beni dinle Sesimi berrak berrak akarsulardan duy Elini göğsüne koy Vicdanının sesini dinle O da yetmezse Dağlara, taşlara, kuşlara sor Ben seni Ağustos’ta kar Dağların ötesinde, çöllerdeki yar gibi Bir bıldırcının yumurtasındaki zar gibi sevdim İlk gün ne kadar sevdiysem Şimdi de o kadar çok seviyorum Ben seni Ay kadar, yıldızlar kadar, güneş kadar Din kadar, iman kadar, ezan kadar Nehir kadar, şiir kadar, eş kadar Aşk kadar, meşk kadar çok seviyorum Yetmiyor işte anlatmaya kelimeler Mısralar yetmiyor işte, dizeler Dönmüyor işte dilim bülbül kadar Seviyorum işte hava kadar, su kadar, gül kadar Ekmek kadar, aş kadar Toprak kadar, yağmur kadar, göl kadar Yanağındaki al, gözlerindeki umut kadar Gümüş kadar, altın kadar, yakut kadar Dünya kadar çok seviyorum seni Cennet’te akan kevser gibi eşsizsin benim için Sen gönül perisi, sen sevda prensesimsin Gözlerin inci tanesi, sözlerin aşkın sonesi Seviyorum hâlâ seni sevgi ötesi, aşk ötesi |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|